MED­STRØM

Visionen for MEDSTRØM er at skabe udvikling og vækst i de kreative erhverv gennem brug af kreative kompetencer. Det sker ved at udvikle iværksættere og mikrovirksomheders styrker, viden, indsigt og kompetencer.

MEDSTRØM tilbyder iværksættere og mikrovirksomheder at blive optaget på forskellige kompetenceudviklingsforløb, der passer til de fire trin på iværksætterrejsen: Idé, etablering, vækst og ekspansion:

Rejse

TANKESTRØM - er en 2-dages camp for dig som går med den spirende idé og gerne vil afprøve idéen i samarbejde med vores rådgivere og andre spirer – IDÉFASEN.

POWER UP - er et 3 måneders opstart-forløb for dig som er kommet videre fra idéfasen og nu er klar til at tage skridtet videre og starte egen virksomhed – ETABLERINGSFASEN.

STRØMSTYRKE - er et 9 måneders forretningsudviklingsforløb for dig som har etableret virksomhed og nu er klar til at udvikle og skabe vækst i din virksomhed – VÆKSTFASEN.

HØJSPÆNDING - er individuelle forløb for iværksættere/mikrovirksomheder med gazellepotentiale i egen virksomhed eller i samarbejder ved konsortiedannelser – EKSPANSIONSFASEN.

Ud over kompetenceudvikling til kreative iværksættere og mikrovirksomheder tilbyder MEDSTRØM åbne events for det brede netværk, mulige samarbejdspartnere, kunder og etablerede virksomheder.

Bag MEDSTRØM står en række partnere, der er gået sammen om visionen om at skabe kreativitet og vækst for iværksættere i Region Syddanmark.


Læs mere om projekt MEDSTRØM og de enkelte forløb på www.medstroem.dk eller se oversigt over forløbene i Vejle (pdf) 

 

Kontakt projektansvarlige: 

 • Majbritt Chambers

  Udvikling & Entreprenørskab

  Send e-mail
  mobil 30 57 66 12
 • Tine Corfitz

  Projektmedarbejder, Medstrøm

  Send e-mail
  mobil 23 47 50 42
 • Christina Desirée Jensen

  Projektmedarbejder, Medstrøm

  Send e-mail
  mobil 21 80 88 37
Logoer